Pengambilan Ratusan Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad Seluruh Negara

Kongsikan Artikel Ini

Jawatan%2BKosong%2Bdi%2BTenaga%2BNasional%2BBerhad
Channel%2BTelegramPermohonan Jawatan Kosong Terbaru Tenaga Nasional Berhad Seluruh Negara ok? Iklan permohonan kekosongan ini adalah terbuka sehingga 2019 (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjadi pekerja di Tenaga Nasional Berhad.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.


Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara

Sektor : Swasta
Tarikh Tutup : 2019
Status Pelantikan : TetapUntuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :


Borang Permohonan :

>> Klik Sini << Halaman Permohonan


Langkah Permohonan

 • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
 • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi portal TNB (halaman penuh pengiklanan jawatan).
 • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
 • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat “Klik Sini” diatas.

=============
Tenaga Nasional Berhad (disingkatkan sebagai TNB atau didagangkan sebagai Tenaga Nasional ialah sebuah syarikat bekalan elektrik yang terbesar di Malaysia. Aset perniagaannya dianggarkan sejumlah RM 60.0 bilion. Bilangan pelanggannya meningkat sebanyak 6 juta akaun di Semenanjung Malaysia dan Sabah.
=============


Kongsikan Artikel Ini

2 thoughts on “Pengambilan Ratusan Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad Seluruh Negara”

 1. Nama: __ Hendi Zikri Didi
  Kota: _______________ Malacca
  pekerjaan: _ Pemilik bisnis
  Setiap pemberitahuan: ____ [email protected]

  Halo semua, harap berhati-hati tentang mendapatkan pinjaman di sini, saya telah bertemu banyak pemberi pinjaman palsu di internet, saya tipuan saya hampir menyerah, sampai saya bertemu seorang teman yang baru saja mengajukan pinjaman dan dia mendapat pinjaman tanpa stres, jadi dia memperkenalkan saya pada PERUSAHAAN PINJAMAN AASIMAHA ADILA AASIMAHA ADILA yang sah, saya mengajukan permohonan untuk Rm1, 3 juta. Saya memiliki pinjaman dalam waktu kurang dari 2 jam hanya dalam 1% tanpa jaminan. Saya sangat senang karena saya diselamatkan dari menjadi miskin dengan hutang. jadi saya menyarankan semua orang di sini membutuhkan pinjaman untuk menghubungi AASIMAHA dan saya meyakinkan Anda bahwa Anda akan mendapatkan pinjaman Anda.

  Aplikasi / Pusat Kontak
  E-mail: ._________ [email protected]
  WhatsApp ____________________ + 447723553516

Comments are closed.