Disclaimer

Jika anda mempunyai sebarang persoalan dan tidak jelas mengenai MingguanKerja.my sila berhubung dengan pihak kami melalui bahagian Hubungi Kami.

Penafian untuk MingguanKerja.my

Semua maklumat di laman web ini adalah dengan tujuan yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja.

MingguanKerja.my tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini.

Apa-apa tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di laman web MingguanKerja.my, adalah atas risiko dan tanggungjawab anda sendiri.

MingguanKerja.my tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau ganti rugi yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Melalui laman web ini, anda boleh melawat laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan link hanya ke laman web yang berguna dan etika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan laman web tersebut.

Pautan ke laman web lain mungkin tidak sama atau berbeza dengan kandungan yang terdapat pada laman web ini. Pemilik laman web dan kandungan boleh berubah tanpa sebarang notis dan boleh berlaku sebelum kami sempat untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah rosak atau tidak berfungsi.

Diingatkan juga bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan terma di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman ini dan juga “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum melibatkan diri dalam apa-apa perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat.

Kandungan Laman Web MingguanKerja.my

Kandungan  didalam laman web ini seperti artikel, gambar, dan video adalah bukan sepenuhnya daripada kami, ia mungkin diambil daripada penulis dan laman web lain dan telah diubahsuai mengikut kesesuaian.

Kami menghormati hak pemilik kandungan yang dipaparkan didalam laman web ini. Jika anda mendapati ada kandungan yang perlu dipadam atau diubah, sila rujuk pada bahagian Hubungi Kami.

Penulisan Komen

Pihak MingguanKerja.my berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis termasuk:

  1. Komen yang disifatkan sebagai spam
  2. Komen tidak senonoh
  3. Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
  4. Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
  5. Komen yang berbaur perkauman
  6. Komen yang tidak ditulis dengan ejaan yang betul
  7. Komen yang tidak difahami

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan terma-terma yang dinyatakan.

Penafian ini dikemaskini pada: Isnin, 12 Jun , 2023

Sekiranya kemaskini, pindaan atau apa-apa perubahan dilakukan kepada dokumen ini, perubahan tersebut akan akan jelas dipaparkan di sini.