Pengambilan Jawatan Kerani / Ekskutif di Felcra Berhad Seluruh Negara

Kongsikan Artikel Ini

Jawatan%2BKosong%2BFelcra%2BBerhad
Channel%2BTelegramPengambilan Jawatan Kerani / Ekskutif di Felcra Berhad Seluruh Negara ok? Permohonan kekosongan ini adalah terbuka sepanjang bulan disember 2018 kepada mereka yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada tenaga kerja Felcra Berhad.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka oleh Felcra kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.


Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara

Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup : Terbuka Disember 2018
Status Pelantikan : TetapUntuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :


Borang Permohonan :

>> Klik Sini << Halaman Permohonan


Langkah Permohonan

  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Felcra (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat “Klik Sini” diatas.

=============
Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan atau FELCRA telah ditubuhkan pada tahun 1966. Matlamatnya adalah untuk membangunkan sektor luar bandar dengan membantu penduduk-penduduk menyertai aktiviti-aktiviti ekonomi negara Malaysia dan seterusnya meningkatkan taraf hidup dan nilai kehidupan mereka.
=============


Kongsikan Artikel Ini

1 thought on “Pengambilan Jawatan Kerani / Ekskutif di Felcra Berhad Seluruh Negara”

Comments are closed.