Cara Daftar BigPay eWallet: Jemput Rakan dan Terima Komisen sehingga RM1,000

Kongsikan Artikel Ini

AVvXsEgBdBMJLv HsQQptkvAFFvTzIm0BjVrgAXsjWm16cEUaRcBfgcDTEGZk497U qm1es cxSScf6ebqxPWBHI9YLbLGxmFnVcqzA52HMguE0UCTrhGqQuwRVKV XYSOZvrRmg

 

Pernah dengar tentang BigPay dari AirAsia? Ramai kata, kalau guna BigPay, transaksi akan jadi lebih murah. Apatah lagi jika digunakan di luar negara. Ini kerana BigPay telah jalin kerjasama dengan MasterCard dan tidak ada langsung fee tambahan untuk exchange rate. Kedengaran menarik? Ikuti panduan di bawah untuk membaca cara daftar BigPay secara online.

APA ITU BIGPAY EWALLET?

BigPay adalah e-dompet yang diperkenalkan oleh AirAsia Berhad sebagai salah satu langkah ke arah cashless (tanpa tunai).

 

KELEBIHAN BIGPAY EWALLET

Berikut adalah kelebihan menggunakan BigPay eWallet:

  • Antara fungsi utamanya adalah untuk membuat transaksi di mana-mana premis ataupun secara atas talian seperti pembelian Shopee, Lazada dan AirAsia.
  • Selain itu, BigPay berperanan untuk membuat pertukaran mata wang asing secara digital.
  • Pengguna juga mempunyai lebih banyak kebebasan untuk menggunakan wang kerana ia juga turut dilengkapi dengan aplikasi mobile dan Mastercard ala prepaid card.
  • Contohnya,anda yang sering berulang-alik atau mengirim wang ke Singapura atau Indonesia, aplikasi ini memang sangat sesuai untuk anda.
  • Pautan download Aplikasi BigPay disertakan di bawah.

 

 

INVITE SEORANG RAKAN, DAPAT RM20

Tahukah anda? Sempena penghujung Tahun 2021 ini BigPay Malaysia memperuntukkan sejumlah RM1 Juta ringgit sebagai hadiah kepada penggunanya. Hadiah tersebut terbahagi kepada:

 

  • 22% Diskaun Tiket AirAsia
  • RM10,000 Baucar Penerbangan
  • RM20 – RM40 Reward Invite Rakan Download BigPay

CARA INVITE RAKAN & TERIMA KOMISEN

1. Download Big Pay di http://bigpay.link/referrals?referralcode=AN26XQ1UF2

2. Daftar & Create New Account. Kemudian verify account.

3. Masukkan referral code (AN26XQ1UF2) *wajib untuk claim RM20 semasa daftar kat part referral code Dan topup rm5 shj utk aktifkan acc lpstu tnggu duit masuk rm20 cashback.

4. RM5 itu akan direturn kembali. So nanti akan masuk RM25 ke acc bigpay anda.

P/S: Duit yang anda terima boleh withdraw ke acc Bank, boleh transfer ke Shopee, Lazada dan lain2! ☺️

Selepas daftar copy code referral anda dan salin buat ayat iklan ke semua media social, setiap kali org tekan code referral anda, akan dapat Rm20 instant ke Big pay anda, lagi ramai orang tekan code referral anda lagi byk anda dapat 👍👍👍

Semoga bermanfaat!

 
AVvXsEgg9BoqD FDpEBj0 S9g s9L BuHP uR2uRzDGEQFwkUNx0j9xLL7bc7FThB3 1x9Ub03jZQb26Pw9 uUYD 5LWb7sFLPs q4 sxbNrypDC3Fp82VfL2EmSC7Yg7wRBh3 6Cjcab0eoQyBYMHQ8S0HWqZsivEi5eLy5V2WLKyoXR71slZwU9 QVYlJWkA=s16000

 


Kongsikan Artikel Ini