Permohonan Kursus Online Percuma 5 Hari Bagi yang Diberhentikan Kerja. Elaun Disediakan!

Kongsikan Artikel Ini

AVvXsEj1khQG7 ILhhpikngGW5JITyAve4Pjqo rBp717MoF5Zl8d5urcwRqRKL luTlRDrzxKhCzoT5V7BiNLIbrf77EPGRxIkIYb9XoLurA pWx2ZzNAXRIqG e1ijsNrVpO1xrIh kfkUNKTh2w0OEcK5l4EcYMXjympc4ahGC8mZpCiQqlE6dI90HL84wg=s16000


Di bawah Sistem Insurans Pekerjaan (EIS) PERKESO, pencarum Perkeso yang ditawarkan VSS atau diberhentikan kerja oleh majikan LAYAK memohon manfaat kursus yang DIBIAYAI SEPENUHNYA.


Pencarum Perkeso yang diberhentikan kerja ATAU ditawarkan VSS/MSS oleh majikan LAYAK memohon untuk mengikuti salah satu daripada DUA kursus berikut: 

✅ Facebook Marketing

Kursus ini sangat sesuai untuk anda yang ingin MENCEBURI ATAU MEMULAKAN PERNIAGAAN menceburi bidang perniagaan atau ingin MENDAPATKAN ILMU KEMAHIRAN PEMASARAN DIGITAL untuk peluang pekerjaan di masa hadapan.


KLIK SINI UNTUK MOHON


✅ Microsoft Office (Word, Excel & Powerpoint)

Kursus MICROSOFT OFFICE ini meliputi 3 modul penggunaan aplikasi popular MICROSOFT WORD, MICROSOFT EXCEL dan juga MICROSOFT POWERPOINT yang sangat sesuai untuk mereka yang berminat dengan tugasan PENTADBIRAN PEJABAT, ANALISA DATA, PENYEDIAAN LAPORAN dan seumpamanya.


  • Kedua-dua kursus ini dijalankan secara dalam talian (online) selama 5 hari. 
  • Yuran kursus dibiayai sepenuhnya. 
  • Lagi best, elaun latihan juga disediakan. 

Bagi yang berminat dan menepati syarat-syarat yang ditetapkan, anda boleh mengisi borang permohonan menggunakan link di bawah: 

Anda akan dibantu untuk proses permohonan kursus di bawah Sistem Insurans Pekerjaan (EIS).

Kursus berikut dikendalikan oleh Armels Academy Sdn Bhd. Armels Academy merupakan penyedia latihan yang dilantik oleh PERKESO.

AVvXsEiTlHC6Bnj1hnFoFxbEc083IVg15CcBVZOGB4CP HIXkrRFSTlqHPjP4 U5TGqRF9HrCSZhdRVvGZ4WdbQ2QnPg owHmer0fE4FHqgaHGr4vbR90sJvpKongsikan Artikel Ini