Anda diberhentikan kerja? Kursus percuma dibiayai PERKESO ini perlu anda sertai

Kongsikan Artikel Ini

AVvXsEjJMjeTmvC0MYJcsehVx1aVrF 2xRBErmRpMomHvo Z7EIxfsQl Ri5jutncWFc0XnnRNCH7KcORUvOm69Pgpb2ICToec3s8c9Kc TTi WDAfksZfw6Y3R7SuJ1KVWhE2N0iZp7B6OI721t1eQWPDILmRUO0i6oY04dUNiJTB9GMJEcMIvAXGagEcn TA=s16000


“Hidup saya makin sukar sejak diberhentikan kerja.. pendapatan saya terjejas teruk sejak PKP T_T Apa yang perlu saya buat?”

Pada akhirnya, kita tidak dapat bergantung penuh dengan skim bantuan tunai kerajaan semata mata. Harus berani mencari jalan solusi..

KURSUS PERCUMA DIBIAYAI PERKESO

Sertai Kursus Percuma (Elaun Disediakan) yang Dibiayai dibawah Sistem Insurans Pekerjaan (SIP) PERKESO. Melalui Sistem Insurans Pekerjaan (SIP), pencarum Perkeso yang KEHILANGAN PEKERJAAN adalah LAYAK untuk memohon manfaat kursus berikut:

1) FACEBOOK MARKETING

Kursus ini sangat sesuai untuk anda yang ingin MENCEBURI ATAU MEMULAKAN PERNIAGAAN menceburi bidang perniagaan atau ingin MENDAPATKAN ILMU KEMAHIRAN PEMASARAN DIGITAL untuk peluang pekerjaan di masa hadapan.


2) MICROSOFT OFFICE (WORD, EXCEL & POWERPOINT)

Kursus MICROSOFT OFFICE ini meliputi 3 modul penggunaan aplikasi popular MICROSOFT WORD, MICROSOFT EXCEL dan juga MICROSOFT POWERPOINT yang sangat sesuai untuk mereka yang berminat dengan tugasan PENTADBIRAN PEJABAT, ANALISA DATA, PENYEDIAAN LAPORAN dan seumpamanya.


KLIK SINI UNTUK MOHON

Kursus berikut dikendalikan oleh Armels Academy Sdn Bhd. Armels Academy merupakan penyedia latihan yang dilantik oleh PERKESO.

AVvXsEiTlHC6Bnj1hnFoFxbEc083IVg15CcBVZOGB4CP HIXkrRFSTlqHPjP4 U5TGqRF9HrCSZhdRVvGZ4WdbQ2QnPg owHmer0fE4FHqgaHGr4vbR90sJvp

SYARAT-SYARAT WAJIB PERMOHONAN

1. Diberhentikan kerja oleh majikan pada tahun 2019, 2020 dan 2021.

2. Mempunyai caruman SIP atau EIS (rujuk slip gaji)

3. Mempunyai bukti pengesahan kehilangan pekerjaan seperti SURAT DIBERHENTIKAN KERJA atau SURAT TAWARAN VSS/MSS daripada majikan.

Mereka yang kehilangan pekerjaan disebabkan berhenti kerja secara sukarela atau diberhentikan atas faktor disiplin TIDAK LAYAK memohon.

KELEBIHAN KURSUS BERSAMA ARMELS ACADEMY SDN BHD:

▶️ KURSUS DIBIAYAI SEPENUHNYA


▶️ ELAUN LATIHAN DISEDIAKAN

▶️ SIJIL KURSUS DISEDIAKAN

▶️ KURSUS DIJALANKAN SETIAP MINGGU

▶️ KURSUS DIJALANKAN SECARA ONLINE (ZOOM)

▶️ KURSUS ADALAH SELAMA 5 HARI (HANYA 4 JAM SEHARI)

▶️ VIDEO RAKAMAN SESI KURSUS DISEDIAKAN

▶️ JURULATIH/TRAINER YANG BERPENGALAMAN DAN BEST

▶️ TELAH MELATIH LEBIH 600+ PESERTA YANG TERDIRI DARIPADA PENCARUM PERKESO YANG KEHILANGAN KERJA.

PERMOHONAN

KLIK SINI UNTUK MOHON


Kongsikan Artikel Ini