Pengambilan Ratusan Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad Seluruh Negara


Permohonan Jawatan Kosong Terbaru Tenaga Nasional Berhad Seluruh Negara ok? Iklan permohonan kekosongan ini adalah terbuka sehingga 2019 (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjadi pekerja di Tenaga Nasional Berhad.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum apply jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara
Sektor : Swasta
Tarikh Tutup : 2019
Status Pelantikan : Tetap


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Permohonan di Bawah :Borang Permohonan :

>> Klik Sini << Halaman Permohonan

Langkah Permohonan
  • 1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  • 2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi portal TNB (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  • 3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  • 4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" diatas.
=============
Tenaga Nasional Berhad (disingkatkan sebagai TNB atau didagangkan sebagai Tenaga Nasional ialah sebuah syarikat bekalan elektrik yang terbesar di Malaysia. Aset perniagaannya dianggarkan sejumlah RM 60.0 bilion. Bilangan pelanggannya meningkat sebanyak 6 juta akaun di Semenanjung Malaysia dan Sabah.
=============